the Cranes!
美音、自然拼读、分级阅读与词汇复习
Table of Contents Flying North to Nest.
内容列表 北飞至巢穴.
4 Eat Up!
四吃起来!
6 First Rest, Then Dance.
第6个休息,然后跳舞。
10 There and Back Again.
10 那边和后面
14 Glossary.
14 词汇表。
16 Flying North to Nest Sandhill cranes spend the winter in warm areas in the south.
16起飞北至巢沙丘起鹤 在南方温暖地区过冬.
They migrate north in the spring.
春季时向北迁徙.
They go north to make nests, lay eggs, and raise chicks.
它们向北去做巢,产卵,并饲养雏鸟.
Wonderful Wings A sandhill crane’s wings reach over 6 feet (1.
美丽的翅膀 有只沙丘起重机的翅膀能超过6英尺(1.
82 m).
82米) (中文(简体) ).
A crane can soar on the wind without flapping its wings.
起重机可以在风上猛起而不会打出翅膀来.
It looks as if it’s floating in the sky!
似乎漂浮在天上!
Cranes fly north in flocks.
鹤以群起而北飞.
They fly many miles each day.
每天飞多英里
Eat Up!
吃饱了!
The cranes get hungry and tired.
起鹤取取取取取取取取取取取取取取取取取取取取取取取取取取取取取取取取取取取取取取取取取取取取取取取取取取取取取取取取取取取取取取取取取取取取取取取取取取取取取取取取取取取取取取取取取取取取取取取取取取取取取取取取取取取取取取取取取取取取取取取取取取取取取取取取取.
They need a place to eat and rest.
他们需要一个地方吃饭休息。
They know just where to go.
他们知道该去哪儿
Sandhill cranes travel about 200 to 300 miles (322–483 km) each day when migrating.
沙丘起鹤在迁徙时每天行走约200至300英里(322至483公里).
The sky grows dark over Nebraska.
内布拉斯加州上空的天空变得阴暗.
It’s not a storm.
这不是一场风暴。
It’s the sandhill cranes!
是沙丘鹤!
Sandhill cranes stop at a river.
沙丘起鹤止一河.
The river offers water, food, and shelter.
河道提供取水,取粮,提供住所.
During migration, a single flock of sandhill cranes may have thousands of birds.
在迁徙期间,一群沙丘鹤可能拥有上千只鸟.
People come to the Platte River in Nebraska every year to see sandhill cranes migrate.
人们每年都会来到内布拉斯加州的普拉特河(Platte River)去观看沙丘起鹤的迁徙.
The cranes eat corn from nearby farm fields.
起鹤从附近的农田吃玉米.
They also eat insects, snails, and frogs.
它们也吃昆虫,蜗牛和青蛙.
First Rest, Then Dance At night, the cranes sleep in the river.
首先休息,然后跳舞 入夜起鹤入河入睡.
They stand in the water on their long legs.
长腿站入水中.
Predators cannot reach them there.
捕食者无法到达那里。
A sandhill crane’s long beak helps it pick out seeds and insects on the ground.
沙丘鹤的长喙有助于它挑选出地上的种子和昆虫。
(Main) Sandhill cranes mainly live in marshes and rivers.
(主)沙丘鹤主要栖息于沼泽和河流.
(Inset) A crane sleeps safely in the river.
(入地)一鹤入地入河安眠.